Підтримайте проєкти конкурсу екологічних громадських ініціатив Полтавської області 2021 року

24.05.2021

21 травня на онлайн порталі Smart Region Полтавської області за посиланням: https://smartregion.pl.ua/ei/projects розпочалося голосування за проєкти конкурсу екологічних громадських ініціатив Полтавської області 2021 року.

Всього до участі в голосуванні цьогоріч допущено 111 проєктів, що стосуються облаштування екопарків, екосадів, зелених зон, зелених класів, придбання контейнерів для роздільного збирання твердих побутових відходів, проведення заходів із екологічної освіти та культури, безпечного водопостачання, боротьби зі шкідливими рослинами, попередження лісових пожеж тощо.

Загальна сума співфінансування з обласного бюджету, згідно з обласною програмою «Екологічні ініціативи Полтавської області на 2019 – 2021 роки», у 2021 році становитиме 2 млн грн. Зокрема, для проєктів сільських та селищних рад передбачено спрямувати понад 656 тис. грн, для проєктів міських рад – близько 1,34 млн грн.

Нагадуємо, що голосування в електронному вигляді здійснюється в електронній системі шляхом авторизації особи за допомогою системи «BankID», «MobileID», CAP/електронного цифрового підпису. Авторизований користувач може проголосувати не більше, ніж за 3 проєкти.

Після завершення кінцевого терміну голосування інформаційно-комунікаційна система «SMART REGION Полтавської області» здійснює підрахунок електронних голосів автоматично. Остаточний бал проєкту буде обчислено відповідно до обґрунтування та прикладу розрахунків остаточного балу проєктів за допомогою вагового коефіцієнта.

Віддати свій голос за обраний проєкт можна до 2 червня.

Перелік переможців конкурсу екологічних громадських ініціатив Полтавської області 2021 року буде сформовано до 5 червня.

Останні новини