Визначено проєкти-переможці Бюджету участі Полтавської області 2021 року

22.10.2021

22 жовтня під головуванням заступниці голови обласної ради Лілії Руроєвої відбулося засідання робочої групи з реалізації обласної програми «Громадські бюджети Полтавщини на 2021 – 2023 роки».

Робоча група, до складу якої увійшли представники виконавчого апарату обласної ради, структурних підрозділів облдержадміністрації, громадських організацій, комунальних установ, розглянула підсумки Бюджету участі Полтавської області 2021 року. Йшлося про проблеми, результати голосування, перспективні дії на наступний рік.

За інформацією начальника відділу інвестиційної діяльності та проєктного менеджменту виконавчого апарату обласної ради Олесі Дроботенко, з 170 проєктів, що надійшли у нинішньому році на конкурс із 50 територіальних громад, за результатами голосування визначено 62 проєкти-переможці, у тому числі  міських – 16, селищних – 21, сільських – 25.

Наразі робоча група розглянула ці проєкти та прийняла рішення про їх оприлюднення на платформі Smart Pegion Полтавської області.

Також у ході засідання було розглянуто питання про Шкільний громадський бюджет Полтавської області 2021 року.

 Робоча група рекомендувала розподіл бюджетних коштів у межах ШГБ відповідно до кількості територіальних громад області: 2,4 млн грн – для сільських рад; 2,0 млн грн. – для селищних рад;  1,6 млн грн – для міських рад.
Детальніше

Останні новини