Цьогоріч на обласний конкурс проєктів розвитку тергромад Полтавської області подали 37 проєктів

09.11.2021

У 2021 році на обласний конкурс проєктів розвитку територіальних громад Полтавської області подали 37 проєктів. З них 36 подали сільські, селищні, міські громади і один спільний проєкт подали Котелевська та Великорублівська громади.

Про це повідомила начальник відділу інвестиційної діяльності та проектного менеджменту виконавчого апарату обласної ради Олеся Дроботенко під час засідання експертної групи обласного конкурсу проєктів розвитку територіальних громад Полтавської області, яке вела заступниця голови Полтавської обласної ради Лілія Руроєва.

Експертна група, до складу якої увійшли представники депутатського корпусу обласної ради, виконавчого апарату обласної ради, облдержадміністрації, громадських організацій, науковці, розглянула подані проєкти та рекомендувала надати аргументи щодо необхідності проведення у приміщеннях саме таких робіт, які вказані у проєктах. Наприклад, у Депо чи амбулаторії.

Фінансування проєктів передбачається за рахунок коштів обласного бюджету та бюджетів органів місцевого самоврядування, а також інших джерел, не заборонених чинним законодавством. Видатки обласного бюджету складають до 50% від очікуваної вартості проєкту.

Фінансування поданих цьогоріч проєктів проводитиметься у 2022 році.

Детальніше

Останні новини