Оголошується прийом документів для висування кандидатур на здобуття Премії Верховної Ради України за внесок молоді у розвиток парламентаризму, місцевого самоврядування у 2024 році

06.03.2024

У Полтавській обласній раді розпочато прийом документів для висування кандидатур на здобуття Премії Верховної Ради України за внесок молоді у розвиток парламентаризму, місцевого самоврядування, затвердженої Постановою Верховної Ради України від 22 травня 2003 року № 840-IV (зі змінами) (далі – Премія), у 2024 році.

Премія присуджується особам – громадянам України віком до 35 років, а також молодіжним та дитячим громадським об’єднанням, які активно сприяли процесам державотворення, захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, розвитку парламентаризму та місцевого самоврядування, досягли значних результатів у вирішенні соціальних і правових питань.

Премія може присуджуватися громадянину України, молодіжному, дитячому громадському об’єднанню один раз.

Полтавська обласна рада уповноважена подавати клопотання до Комітету Верховної Ради України з питань молоді і спорту про присудження цієї Премії представнику ініціативної молоді Полтавщини. Кандидатура одного переможця погоджується на засіданні постійної комісії обласної ради з питань молодіжної політики, спорту та туризму та вноситься відповідний проєкт рішення на розгляд обласної ради. Рішення щодо затвердження кандидатури приймається на сесії обласної ради.

Детальніше

Останні новини