Олександр Біленький: Щасливий від того, що Шкільний громадський бюджет Полтавської області знайшов відгук в учнівської молоді

04.09.2019

Про це заявив голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький під час зустрічі з учнями – учасниками семінару-тренінгу з підготовки проектів на Шкільний громадський бюджет Полтавської області 2019 року, який відбувся на базі дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Ерудит» у с. Потоки Кременчуцького району.

«Щасливий від того, що Шкільний громадський бюджет Полтавської області знайшов відгук в учнівської молоді. Адже в семінарі взяли участь всі сто запрошених учнів», – сказав Олександр Біленький.

Олександр Біленький поспілкувався з юнаками та дівчатами, поцікавився ідеями щодо тематики майбутніх проектів, враженнями від навчання та перебування в «Ерудиті», здобутими знаннями. Відтак, констатував: «Молодь та експерти відпрацювали на "відмінно!"».

Голова обласної ради урочисто вручив учасникам заходу сертифікати про проходження навчання, висловив упевненість, що кожен неодмінно напише цікавий, креативний проект на Шкільний громадський бюджет Полтавської області 2019 року. Детальніше

Останні новини